31 Ağustos 2014 Pazar

İş Profesyonelleri: MOBBING "iŞ YAŞAMINDA SESSIZ ÇIĞLIKLAR"

İş Profesyonelleri: MOBBING "iŞ YAŞAMINDA SESSIZ ÇIĞLIKLAR": MOBBING " İŞ YAŞMINDA SESSIZ ÇIĞLIKLAR" Kadın, Erkek , etnik ve ırksal kökenden bir çok kişi yavaş yavaş umutsuzluğa düşerek sı...

2 yorum:

  1. Sevgili Kariyer Dostları,

    Günümüzün en büyük sorunu işsizlik ve kariyerdeki yetersizliktir.

    İşte bu sorunları çözmek üzere yepyeni bir kariyer sitesi geliştirdik.

    İş Arama ve İş İlanına Yüksek Ücret Ödeme Devri Sona Eriyor !
    Çoğu işsiz yada işini değiştirmek isteyenler çeşitli kariyer sitelerinde saatlerce iş aramaktan, cv doldurmaktan ve yaptığı iş başvurularına cevap alamamaktan bıkmış durumdadır.

    Kariyer sitesi tekeli nedeniyle, İşverenler ise çok yüksek rakamlarda iş ilanı vermek zorunda kalmaktadır.

    İşte bu dertlere son veren yeni nesil kariyer sitesi http://www.kariyername.com yayın hayatına başladı...

    Sizleri de sitemizde görmekten onur duyarız !

    Saygılarımızla

    YanıtlaSil
  2. ben Ekvatorlu Helena Julio, bu konuda Le_Meridian Funding Investors hakkında iyi konuşmak istiyorum. Le_Meridian Funding Investors, şehrimdeki tüm bankaların bana 500.000,00 USD tutarında kredi verme talebim reddettiğinde bana maddi destek veriyor, ben Ekvator'daki bankalarımdan borç almak için elimden geleni yaptım ama hepsi geri çevirdiler çünkü kredim düşüktü ama Tanrı lütfuyla Le_Meridian'ı tanımaya başladım, bu yüzden kredi başvurusunda bulunmaya karar verdim. İnşallah bana 500.000,00 USD'lik kredi verdiler. Ekvator'daki bankalarımın beni geri çevirdiği kredi talebi, onlarla iş yapmak gerçekten harikaydı ve işim iyi gidiyor. İşte bunlardan kredi başvurusu yapmak istiyorsanız Le_Meridian Funding Yatırım E-posta / WhatsApp İrtibatı: E-posta: lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.comWhatsApp İletişim: + 1-989-394-3740.

    YanıtlaSil